Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

 » Offlajv » Roller » Dame Aldriona

Dame Aldriona

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Dame Aldriona Empty Dame Aldriona sön okt 30, 2011 1:44 pm

AldrionaSpelarens Namn:Malin Axeling
Namn: Dame Aldriona
Titlar:
Grand Master of the Brotherhood of the Black Rose

Grupptillhörigheter: Ledare för the Brotherhood of the Black Rose
Syster till nordborna Fenrir och Torgrim Thorulfson
Hemort: Spenderar större delen av sin tid vid Camelot, men har sitt ursprung i norden.


Beskrivning:
När Aldriona för tio år sedan kom till hovet var hon inte mycket mer än en flicka, fylld av romantiska idéer om hur hovlivet skulle se ut och en värld där alla riddare och damer var nobla, hjältemodiga och ridderliga. Hon var skickad från långt upp i norr av sin far, i hopp om att hon skulle finna en rik riddare att gifta sig med.


Så gick det inte. Under de år som passerat har där varit många friare som kommit och gått, men än är hon ogift. Där har dock varit andra framgångar. När prins Mordred först kom till hovet såg hon hur han blev löjliggjord och hånad av både tjänstefolk och andra riddare, men förstod aldrig varför. Så för att visa stöd gick hon med i hans nygrundade brödraskap. Hon var övertygad om att han var en god man och att brödraskapet inte gjorde annat än gott, och gavs snart titeln "Innocent Dame of the Brotherhood of the Black Rose". Det är osäkert om hon själv uppfattade skämtet, men hon var nöjd med sin passiva roll i brödraskapet och att inte bli indragen i krig och härtåg.


Detta förändrades när prinsen försvann spårlöst samtidigt som hela hans grupp av officerer gick förlorade, vissa försvunna som han och vissa döda och i alla fall en som gått i kloster. Till slut stod otroligt nog Aldriona i tur i rangordningen, och makten över brödraskapet föll i hennes händer. Sedan dess har hon arbetat för att återupprätta brödraskapet som den nobla riddarorden hon alltid har sett dem som, och än så länge har arbetet varit framgångsrikt.Påståenden:
Aldriona är inte hennes rätta namn.
Aldriona vet mer om prins Mordreds försvinnande än hon låter påskina

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

 » Offlajv » Roller » Dame Aldriona

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet