Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Styrdokument

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Styrdokument Empty Styrdokument tis nov 05, 2013 1:13 pm

Joan of Kent

Joan of Kent
Som vi sa på mötet lägger jag ut vårt styrdokument här så att alla kan läsa igenom det. Har ni frågor, så tveka inte med att ställa dom.. Smile

Styrdokument för Bankettgillet
Bankettgillets syfte
Bankettgilletts huvudsyfte är att på varje stort läger (påsk och allhelgonalägren) fortsätta med traditionen att ha ett bankettlajv, baserat på Arthurlegenden. Vi spelar dock i vår egna fiktiva värld, Albion. Huvudansvariga för att arrangera detta är sittande spelledargrupp som väljs av gillets medlemmar.
Regler
Spelledargrupp
Spelledargruppen väljs av bankettgillets medlemmar. Spelledargruppen består av 5 personer. Vid varje allhelgona byts ungefär hälften, varannat år 2 personer och varannat år 3 personer. Man väljs på 2 år i taget, vill man sitta kvar längre får man ställa upp på omval. Om någon skulle avsäga sig sitt uppdrag tidigare ordnas ett fyllnadsval på nästkommande läger. Vid behov kan spelledargruppen ta in reserv fram till fyllnadsvalet.
Spelledargruppens ansvar är att se till att banketten genomförs och hjälpa spelare att komma in i lajvets intriger. På forumet sköter spelledargruppen vid behov olika nonplayer-character, samt ansvarar för spelvärlden i stort. Spelledargruppen fungerar som en arbetsgrupp.
Vem är medlem?
Medlem är den som skriver upp sig på medlemslistan. Bankettgillet har som önskemål att man sedan medverkar på bankettgillets aktiviteter.
Beslutsordning
Varje allhelgona har bankettgillet ett årsmöte där de stora besluten tas. Beslut kan vid behov även tas på mötet vid påsklägret. Vid mindre beslut ansvarar spelledargruppen för att en tråd läggs upp på forumet. Där har medlemmarna 2 veckor på sig att rösta innan besluts tas.

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet