Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

King Richard Plantagenet

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1King Richard Plantagenet Empty King Richard Plantagenet mån dec 12, 2011 2:58 pm

Richard PlantagenetSpelarens Namn: Thomas Racksäter
Namn:King Richard Plantagenet

Titlar:
Legend av Camelot
Warlord of the Royal Crusader Corps
Kung av Cypern
Kung av Korsika
Hertig av Anjou
Hertig av Cognac
Hertig av Champagne
Hjälte av Seregon
Svärdsbärare av Camelot
Vägens Riddare
le Coeur De Lion


Grupptillhörigheter:
The Royal Crusader Corps (Kungliga Korsriddarkåren)

Hemort:
Varierar

Beskrivning:
Min version av Kung Richard stämmer inte med den historiska Richard Plantagenet. Främst genom att min version av Richard inte är kung av England och har inga önskningar om att bli det heller enligt vad han själv säger.
Richard är framför allt krigshertig (Warlord) över Kungliga Korsriddar kåren (the Royal Crusader Corps, eller kort RCC) och när han har råd vill han gärna befria det heliga landet. Men oftast har RCC varit tvugna att gripa in mot fiender mot Kung Arthur och England.

Richard är enligt honom själv lyckligt gift med Queen Windermere. Ofta befinner de sig på helt olika platser, vilket kan ha något att göra med att han anser sig lyckligt gift. Richard har långt ifrån någon egentlig koll på var hans Drottning befinner sig, eller vad hon gör för tillfället, och med vilka. Men han litar fullständigt på sin Drottning och släpper allt han håller på med om hon kallar på honom. Han vet att Windermere är fullt kapabel att ta hand om sig själv, mot i stort sätt vad eller vem som helst på egen hand.

Richard har samlat på sig en del titlar, det handlar dels om landsdelar han ärvt (anjou t.ex) och andra som han tagit. Andra titlar har han fått som belöningar för gärningar.
Han är också en sann anhängare av Kung Arthur, en av de få som har rätt att bära svärd i kungens närhet (fast förmodligen beror just det på att ingen vågat sig på eller ens haft tanken på att försöka avväpna honom) och han håller nu för tiden mer koll på vad Englands fiender gör än planerar nya korståg, eller för den delen har koll på vad som egentligen händer i England.


Påståenden:
Det sägs att Richard inte svurit trohetsed till Kung Arthur personligen...
Det ryktas att Richard bara fruktar en enda person i hela den kända världen...
Det viskas om att Richard ibland ger sig ut som en svart riddare under ett alias när han önskar resa mera diskret utan att bli igenkänd...
Somliga säger att Richard tagit landsdelar endast på grund av de drycker som produceras där...
Personer som önskar vara anonyma menar att Richard har något att göra med att Frankrikes tron står tom, och att han vet vad som hänt Mordred...
Det sägs att han hittils aldrig slagits ur sadeln av någon, och att vid ett tillfälle när han blev riktigt arg under ett slag, klöv inte bara en fiende utan dessutom hästen fienden satt på med ett hugg...

Allt vi vet, är att han är känd som Lejonhjärtat

http://www.melecric.se

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet